Јун062010

summer_prva
Летото е на самиот почеток. Период на одмори и помалку работа. Асоцира на сонце, сино небо, плажа, море, топло време, коктели, зелени површини, шарени јаки бои...со еден збор прекрасно време за идеи и инспирации. Во прилог има 15 слики и илустрации кои ги најдов сурфајќи а се одлични за ваша инспирација за следниот летен проект.

 

01-awesome-summer-inspiration

02-awesome-summer-inspiration

03-awesome-summer-inspiration

04-awesome-summer-inspiration

05-awesome-summer-inspiration

06-awesome-summer-inspiration

 

07-awesome-summer-inspiration

08-awesome-summer-inspiration

09-awesome-summer-inspiration

11-awesome-summer-inspiration

12-awesome-summer-inspiration

14-awesome-summer-inspiration

15-awesome-summer-inspiration

16-awesome-summer-inspiration

17-awesome-summer-inspiration

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons