Јун182010

fifa_prva
Светското првенство како настан од светски рамки, со огромна гледаност и популарност, привлекува луѓе од сите професии и профили. Секој на некаков начин си се наоѓа, посебно што овој Мундијал е на црниот континент. И дизајнерите се инспирирани од оваа глобална треска, посветуваат време и креативност во дизајни поврзани со Светското првенство. На повеќе се наоѓаат неколку креативни дизајни поврзани со Светскиот Куп 2010та.

 

Fifa_2010_by_Shinorino

Fifa_World_Cup_2010_by_KT_That_Me

FIFA_WORLD_CUP_2010_by_ToGa_Design

Fifa_world_Cup_2010_POSTER_by_AgogsDesign

Fifa_World_Cup_2010_Trophy_by_tj_singh

Fifa_World_Cup_2010___Tribute_by_Shikeb

FIFA_World_Cup_by_crz4all

South_Africa_2010_by_sohailykhan94

Tribute_To_FIFA_World_Cup_2010_by_agoez_depe

World_Cup___One_Dream___by_AbdallaPOP

xBORNx_WorldCup_2010_go_BRAZIL_by_xBORNx

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons