Јун242010

durex_prva
Durex е најпознатиот бренд на кондоми во светот. Број 1 неколку години во најголемите земји во светот, со исклучок на Америка, каде број еден е Тројан. Името е добиено од Durability, Reliability, and Excellence, иако на „клиентите“ повеќе им се допаѓа During Sex Smile  Durex отсекогаш имале секси и провокативен маркетинг, видео или принт. Денес одвоив 20 најсекси реклами. Клик на повеќе за сите.  

bang

cheap

durex_1

durex_2

durex_3

durex_9

durex_99

durex_spiaggia

enjoy

evening

father

gel

greek

love_blind

man1

performa

performa1

play

play1

sisi

xl

4-Durex-Really-Big-Ad

коментари (3)add comment

freek said:

0
...
таа со завесата, wishes you a great evening е дефинитивно најкреативна
јуни 26, 2010

Oliver said:

0
...
Мојот фаворит: http://smilespedia.s3.amazonaw...Big-Ad.jpg
јуни 26, 2010

janev said:

0
...
@Oliver dooobra smilies/cheesy.gif
ja staviv i taa, fala za sugestija
јуни 26, 2010

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons