Јун272010

Pencil_prva
Пред некој ден нa behance.net, одличен сајт за инспирација (во некоја наредна статија повеќе сајтови за ваша инспирација) видов одлични креации од Бен Хајне. Дизајнер во подем, кој користејќи техника на скечирање со молив врз парче хартија, кое го држи врз некоја фотографија, прави една целина, со два елементи, со две техники...и се добива интересна комбинација која ја нарекува „Молив против Фотоапарат“ .Креативно инспиративно. Погледнете на повеќе за што станува збор.

 

Pencil-Vs-Camera-2

Pencil-Vs-Camera-3

Pencil-Vs-Camera-4

Pencil-Vs-Camera-5

Pencil-Vs-Camera-6

Pencil-Vs-Camera-7

Pencil-Vs-Camera-8

Pencil-Vs-Camera-9

Pencil-Vs-Camera-10

Pencil-Vs-Camera-11

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons