Јул022010

adv_prva
Во денешно време кога сме тотално опколени од постери, билборди, светлечки реклами...секаков вид на надворешен маркетинг, се осмислуваат нов и необичен вид на маркетинг. Понекогаш и не важи правилото тоа што е поскапо дека ќе има и поголем ефект врз потрошувачите. Важна е креативната идеја, замислата и на крај самата реализација. За вас одвоив 15 креативни реклами кои се одвоија од почетокот на 2010. Ако има вие ваши омилени или уште подобро знаете добар пример од нашиот македонскиот пазар слободно споделете подолу во коментарите.

 

AlanWake

AntiCorruptionSoap

Ariel

FlyingCar

FordMustang

GrandPrixUVProtector

ItsUrCall

KingKong3D

LiptonClearGreen

PlasticPollutionCoalition

SaveTheTrees

Skoda

SwissCancerFoundation

WongDogFood

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons