Јул032010

cup_prva
Светското првенство во фудбал е во најинтересните фази пред крај, каде се играат најинтересните натпревари во 1/2 финале и големото финале. Уште еднаш се покажа дека фудбалот навистина не поврзува сите, од сите возрасти, националности, сите професии. Така и дизајнерите од цел свет уште повеќе го популаризираат фудбалот преку своите дизајни. На повеќе е убава колекција на 50 дизајни инспирирани од Светското, Африка а и фудбалот воопшто.

 

2010-world-cup-soccer-5

2010-world-cup-soccer-6

2010-world-cup-soccer-7

2010-world-cup-soccer-8

2010-world-cup-soccer-11

2010-world-cup-soccer-12

2010-world-cup-soccer-13

2010-world-cup-soccer-16

2010-world-cup-soccer-17

2010-world-cup-soccer-20

2010-world-cup-soccer-21

2010-world-cup-soccer-23

2010-world-cup-soccer-26

2010-world-cup-soccer-27

2010-world-cup-soccer-31

2010-world-cup-soccer-32

2010-world-cup-soccer-36

2010-world-cup-soccer-37

2010-world-cup-soccer-38

2010-world-cup-soccer-39

2010-world-cup-soccer-41

2010-world-cup-soccer-45

2010-world-cup-soccer-48

2010-world-cup-soccer-53

2010-world-cup-soccer-54

2010-world-cup-soccer-55

2010-world-cup-soccer-60

2010-world-cup-soccer-61

2010-world-cup-soccer-62

2010-world-cup-soccer-65

2010-world-cup-soccer-66

2010-world-cup-soccer-68

2010-world-cup-soccer-70

2010-world-cup-soccer-71

2010-world-cup-soccer-91

2010-world-cup-soccer-101

2010-world-cup-soccer-171

2010-world-cup-soccer-201

2010-world-cup-soccer-311

2010-world-cup-soccer-411

2010-world-cup-soccer-611

коментари (0)add comment

Пратете коментар
намали | зголеми

busy

Copyright 2017. Сите права задржани, дозволено преземање материјали под одредени услови Creative Commons